CEVAP YAZ
CEVAPLAR
- toplam: 10 cevap
Sin City ilginç bir filmdi. Ancak benim pek beğendiğim bir film değil. Oradaolmayanadamın dediği gibi Jessica Alba'nın pek güzel filmi yok. Daha doğrusu yokmuş ben de bunu bu ankette farkettim. Seçim yapacak olursam Maviliklere Doğru olabilir.
Maviliklere Doğru Paul İle Birlikte Oynamışlardı Güzel Film. Ama Honey, Fantastik Dörtlü Bunlar da İyi Aslında.
bana göre jessica alba fazla göze çarpan veyada çok fazla elle tutulur bir oyunculuk yanı yok. sin city gibi harikalar ötesi bir filmden sonra bana kalırsa oynadığı film kalitelerinden olsa gerek beni gözümde bir düşüş yaşadı. bana jessica alba kim diye sorsaniz pek umursamazdım. tabi fantastik dörtlüde bence o karaktere oturmadığı için ayrı bir iticiliği var ( her ne kadar marvel hastası biri olsamda ) günah şehrinde olan performansından daha ötesi göz filmindeki o karaktere oturuşuydu. sanırım herkes sin city hayranlığından onu oylamış olsa gerek..
Honey Filmini İzlemiştim Orda Beğendim Takip Etmeye Başladım Tüm Filmlerini İzledim Diye Hatırlıyorum Bir Tv Dizisi Var dı Dark Angel Onu da İzlersem Tam Olacak Ama Herkesin Kendi Yorumu Sever Ya da Sevmezsiniz Birşey Diyemeyiz ;)
Sağ Yukarda İlgili Filmlerde Bulunan "The Killer Inside Me" İçimdeki Katil Farklı Film Olmuş Doğru Filmin Linkine Buradan Ulaşabilirsiniz.
Bundan daha kötü bir filmografi görmedim.Oy vereyim diyorum ama elim gitmiyor.Passs
Farklı Bir Yaklaşım Zevk Meselesi
Katılıyorum+1, zar zor anestezi filmine verdim oyumu:)
bütün filmlerini izlemedim.ama izlediklerim arasında oyunculuğunu en çok beğendiğim film Sin City.Bunda filmin çok iyi olması da etkili.Bu arada jessica alba'nın facebooktaki sayfasına bir göz gezdirmenizi tavsiye ediyorum.fotoğrafları oldukça samimi ve doğal.:))
Birde Dizisi Var Eski "Dark Angel" Bir Türlü İzleyemedim İlk Bölüme Bakabildim O Kadar :)
evet.o diziyi duymuştum.benim de izleme fırsatım olmadı.diziyi izledikten sonra belki fikrim değişir.:))
Ankette Bulunan Zor Baba 3 Filmi Hariç Tüm Filmlerini İzledim İlk Honey Filminde İzledim ve Arkası Geldi Anketteki Tüm Filmleri Ayrı Ayrı Güzel Bakalım En Beğenileni Hangisiymiş Oyum HONEY'e
- toplam: 10 cevap

Jessica Alba(28 Nisan 1981)
Jessica Alba 28 Nisan 1981’de Pomona, Kaliforniya’da dünyaya gelmiştir. Babası Mark Alba Meksika, annesi Catherine Jensen ise Fransa ve Danimarka kökenlidir. Alba’nın çocukluğu zatürre, astım gibi çeşitli hastalıklardan dolayı hastanelerde geçmiştir. Alba 12 yaşında oyunculuk dersleri almaya başlamış 1994 yılında da Camp Nowhere adlı filmde küçük bir rol alarak kariyerine başlamıştır. Nickelodeon kanalı için The Secret World of Alex Mack adlı komedi dizisini çekmiş ayrıca iki sezon çekilen Flipper’da da yer almıştır. Liseyi bitirdikten sonra Alba, Desperate Housewives adlı dizinin ünlü oyuncusu Felicity Huffman ve eşi William H. Macy’den oyunculuk dersleri almaya başlar. Ardından Derw Barrymore ile Never Been Kissed adlı filmi çeker. Bunu Honey (2003), Sin City (2005), Fantastic Four (2005), Into the Blue (2005), Fantastic Four: Rise of the Silver Surfer,(2007) Sin City The Eye 2 Part 2 (2007) izler. Alba, 2006’da Playboy’un Mart sayısının kapağını süsler ve dergi Alba’yı; yılın Sex Star’ı seçer ancak Alba dergiye, kendi izni olmaksızın fotoğraflarını yayımladığı için dava açar fakat daha sonra Playboy’un sahibi Hugh Hefner’in kendisinden özür dilemesi ve Alba’nın desteklediği iki yardım kurumuna bağış yapması üzerine ünlü aktris açtığı davadan vazgeçer. Bu olaydan sonra Alba’nın ünü daha da artar ve yine aynı yıl Askmen.com okuyucuları Alba’yı, 100 En Çok Arzu Edilen Kadın arasından bir numaraya oturtur. FHM, 2007 yılının En Seksi Kadını olarak belirlerken GQ dergisi ise Haziran kapağında Alba’ya yer verir. Yönetmen Frank Miller ve Robert Rodriguez filmlerindeki çıplak sahnelerde rol almasını teklif ettiklerinde bunu “Belki bu beni kötü bir oyuncu yapacak ve bazı projelerde yer alamamı sağlayacak olsa da bunu yapmam, yapmayacağım” diyerek reddeder.
Çılgın Çocuklar 4d
Görevinden bırakmış ve kendini ailesine adamış ajan (Jessica Alba), zamanı hızlandırarak dünyayı yok etme tehdidi savuran kötü bir adamı yakalaması için gizli servise geri döner. Gizli görevini yeni kocasından (Joel McHale) saklayan ajan, üvey çocuklarının (Rowan Blanchard ve Mason Cook) olaya dahil olmasını engelleyemiyor. İlk üç filmden tanıdığımız ve artık büyüyen eski çocuk casuslar da (Alexa Vega ve Daryl Sabara) onlara eşlik ediyor.
Zor Baba 3
Hasılat rekorları kıran serinin üçüncü filmi “Zor Baba 3”te (Little Fockers), Jack Byrnes (Robert De Niro) ve Greg Focker (Ben Stiller) arasındaki husumet, komedinin son noktasına ulaşıyor. Dünya çapında sevilen filmin yepyeni bölümünde; yıldızlardan oluşan kadroya Laura Dern, Jessica Alba ve Harvey Keitel de katılıyor.
Aradan geçen 10 yıl, karısı Pam’le (Polo) yaptıkları iki küçük Focker ve aşılan sayısız engelden sonar, Greg nihayet asabi kayınpederi Jack’in güvenini kazanır. Fakat para sıkıntısı çeken babamız, bir ilaç şirketinde ikinci bir işe girdiğinde, Jack’in en sevdiği erkek hemşireyle ilgili şüpheleri tekrar baş gösterir.
Greg ve Pam’in tüm tayfası -Pam’in aşk acısı çeken eski sevgilisi Kevin (Owen Wilson) da dâhil- ikizlerin yaş günü partisi için toplantığında; Greg evinin erkeği olabileceğini şüpheci Jack’e kanıtkamak zorunda kalır. Ama tüm yanlış anlamalar, gözetlemeler ve gizli kapaklı işler sonucunda; Greg, Jack’in son sınavından geçip ailenin yeni reisi olacak mı? Yoksa güven halkası sonsuza dek kırılacak mı?
Ustura
Meksikalı eski bir federal, Texas’da işçi olarak çalışıp gizlenmektedir. Bir politikacı, Machete’yi pis işlerini yapması için işe alır. Ancak Machete, bir süre sonra kendini işe alanların amaçlarının farklı olduğunu anlar. Robert Rodriguez ve Quentin Tarantino’nun yapımcılığını üstlendiği, aksiyon ve gerilim filmi sevenleri hedefleyen film, Robert Rodriguez’in Grindhouse adlı filminin fragmanı baz alınarak çekildi.
Sevgililer Günü
“Sevgililer Günü/Valentine’s Day” bir grup Los Angeles'linin birbirine geçmiş hikayelerini konu alıyor. Kahramanlarımız sevgililer gününün romantizmi içinde, kendi hayatlarında, o güne kadar fark etmedikleri önceliklere yer vermeleri gerektiğini görüyorlar.
Deneyimli film yapımcısı Garry Marshall'ın yönettiği filmde yıldızlar geçidini andıran bir kadro rol alıyor.
İçimdeki Katil
Michael Winterbottom’ın Jim Thompson’ın 1952 tarihli aynı adlı “ucuz romanı”ndan uyarladığı acımasız, gayet vahşi ve çokça tartışılan son filmi, Teksas’ta küçük bir kasabada geçiyor. Anti-kahramanımız, tatlı dilli komiser yardımcısı Lou Ford, sado-mazo cinsel ilişkilerden keyif alır. Hatta fahişelik yapan Joyce’un evine kasabadan kovmak üzere gittiğinde, cazibesine kapılıp onunla yatar. Ama Lou’nun tek sırrı bu değildir. Kadınları döve döve öldürmekten de keyif alır. Sundance, Berlin ve Tribeca film festivallerinde de gösterilen filmi, Winterbottom’a göre “sevginin yok edilişi, şefkatin yok edilişi, mahremiyetin yok edilişi”ni anlatıyor.
Love Guru
Ülkesinden uzakta, gurular tarafından yetiştirilmiş olan Amerikalı Pitka, ülkesine döner ve yaşam koçluğu tarzında iş yapmak için kolları sıvar. İlk denemesi, karısı tarafından terkedilen ünlü bir hokey oyuncusunun aşk hayatındaki problemleri çözmek olacaktır.
Göz
Sydney Wells, Los Angeles'lı bir viyolonselisttir. Ancak çocukluğunda geçirdiği bir olayla gözleri kör olmuştur. Hayatı boyunca kornea nakli yapılmasını bekleyen Sydney'in beklediği an gelmiştir. Doktorunun kendisine uygun bir korneanın bulunduğunu haber vermesi üzerine Sydney hemen ameliyat kararı alır. Operasyonun ardından Sydney, Doktor Paul Faulkner'ın yardımlarıyla yeniden görmeye başlar. Ancak bir süre sonra Sydney, tuhaf gölgeler ve hayallerin arasında sıkışıp kalacaktır. Gördüğü hayaller onu arkadaşları ve ailesinden giderek uzaklaştırır. Nakil edilen gözler yalnızca bu dünyayı değil, doğaüstü olayların kapılarını açmıştır.
Anestezi
Clay (Christensen), geçirdiği açık kalp ameliyatı sırasında 'anestezik fakındalık' adı verilen durumu yaşamaktadır. Yani olup bitenin tamamen farkında olacak şekilde uyanıktır, operasyonu tüm acısıyla hissedebiliyordur ancak yine anestezinin etkisiyle vücudu hiçbir şeye tepki gösteremeyecek şekilde paralize olduğundan, ameliyat ekibinin bundan haberi yoktur. Clay'in genç karısı Sam (Alba), ameliyat sırasında hayati kararlar vermek zorunda kalırken, Clay'de kendi zihni içinde tekinsiz bir yolculuğa çıkar. İlk kez yönetmen koltuğuna oturan Joby Haroldun imzasını taşıyan bu gerçeküstü psikolojik gerilim; şimdiden Memento ve Sixth Sense ile karşılaştırılıyor.
Fantastik Dörtlü Gümüş Sörfçü'nün Yükselişi
Marvel'ın ilk süperkahraman ailesi, şimdiye kadarki en zor görevleriyle karşı karşıyadırlar. Gizemli galaksiler arası bir haberci olan Silver Surfer, dünyayı yokoluşa hazırlamak için gezegene gelmiştir. Silver Surfer etrafta yıkım ve kargaşa yaratırken, kahramanlarımız bu gizemi çözmeye ve sürpriz bir şekilde tekrar karşılarına çıkan azılı düşmanları Doktor Doom ile yüzleşmeye hazırlanmalıdırlar.
Fantastik Dörtlü
Fantastic Four üyeleri genellikle uzaydan ya da başka boyuttan gelen tehlikeler gibi büyük çaptaki tehditlere karşı dünyamızı savunurlar. Onları süper bir kahraman haline getiren ise deneysel bir uzay araştırması sırasında kozmik ışınlara maruz kalmalarıdır.Grubun kurucusu Reed Richards vücudunu değişik şekilllere sokabilir hale gelmiştir ve Mr. Fantastic adını alır. Kız arkadaşı, Sue Storm, görünmez olabilmektedir. Erkek kardeşi Johnny Storm ateşi kontrol edebilmektedir ve Human Torch adını alır. Pilot Ben Grimm ise süper güçlü bir taştan bir adama dönüşmüştür. Süper güçlerini bir araya getiren grup birlikte Doktor Doom'un kötülüklerine karşı koymaya çalışmaktadırlar.
Maviliklere Doğru
Nefesinizi tutun... Paul Walker (The Fast and the Furious) ve Jessica Alba (Sin City) Into the Blue’da, Bahama’larda geçen oldukça gerilimli ve heyecanlı bir aksiyonla beyazperdede... Denizin yalnızca 60 feet altında 6 milyon dolarlık bir hazine bulunmayı bekliyor.... Dört genç dalgıç Bahamalarda efsane haline gelmiş bir batığı araştırmaktadırlar. Söylentilere göre bir konteyner dolusu altın denizin altında onları beklemektedir. Tüm hayalleri gerçek olacaktır... Okayunusun dibinde yatan daha tehlikeli bir gizem ise onları beklemektedir. Buldukları hakkında konuşmamaya karar veren dört arkadaş bu sırrı ne zamana dek saklamayı başaracaklardır? Fakat işin ucundaki büyük para birbirlerine olan sadakatlerini test edecektir. Her köşe başında başka bir tehlike ile yüzyüze kalan avcılar birden bire av olduklarını farkeder.
İyi Şanslar Chuck
Henüz 10 yaşında iken bir kızı öpmediği için lanetlenen Charlie Kagan'ın bütün yaşamı alt üst olur.Onunla beraber olan her kadın bir süre sonra çekip gitmektedir. Üstelik bu gidişin ardından doğru kişiyi de bulmaktadır.Çünkü kadınlara göre, Charlie ile beraber olan her kadın bir süre sonra hayatının aşkına kavuşmaktadır.Charlie bu tuhaf lanetten kurtulmaya karar verir.
Günah Şehri
Bağımsız sinemacı Robert Rodriguez ile efsanevi çizgi romancı Frank Miller'ın birlikte yönettiği ve Quentin Tarantino'nun konuk yönetmen olarak katkıda bulunduğu "Günah Şehri", her şeyden çok stiliyle öne çıkan bir film. En sert sokak dövüşçüsü yenilmez Marv (Mickey Rourke), tanrıça kadar güzel Goldie ile beraber olur, fakat onu yataında ölü bulur ve intikam peşindedir. Özel dedektif Dwight (Clive Owen) beladan kaçmaya çalışsa da o onu asla bırakmamakta ve bir polisin katledilmesiyle de arkadaşlarını korumak için ne gerekirse yapmaya çalışmaktadır. Ve de şehirdeki en son dürüst polis Hartigan (Bruce Willis) kariyerinin son saatinde, senatörün sadist oğlundan 11 yaşındaki bir kızı kurtarmak üzere bir grupla beraber işe koyulur, ancak beklenmedik olaylar gerçekleşecektir. Birbirinden farklı bu üç kahramanın öykülerini bir araya getiren yaşadıkları kent olacaktır: Suçun, fuhuşun, şiddetin kol gezdiği karanlık, yozlaşmış, sert, karanlık ve kırık kalpli Günah Şehri.
Honey
Hip-hop video klipleri için kareograf olarak çalışmanın hayalini kuran Honey, dans tutkunu çıtı pıtı güzel bir kızdır. Barmaid olarak çalıştğı diskodaki dansını gören ünlü bir video klip yönetmeni ona hayatının fırsatını verir.
Milyonda bir olasılık gerçekleşmiş ve Honey için hip-hop ve R&B müziklerinin en ünlü isimleriyle beraber dans etme fırsatı doğmuştur. Ancak yönetmenin işle aşkı karıştırıp ondan istifade etmeye çalışması ile işler karışır.